Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Στη VIEKAL έχουμε σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας και δραστηριότητας στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου και ειδικών μεταλλικών κατασκευών για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια, ολοκληρώνοντας πλήθος έργων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Μέσα από τη μεγάλη τεχνική κατάρτιση και την εξειδίκευση των ανθρώπων μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, κάνοντας πράξη ακόμα και τις πιο σύνθετες κατασκευές που ονειρεύεστε, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας όπως υπαγορεύει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Ο υπερσύγχρονος παραγωγικός εξοπλισμός μας συμβάλλει στην εξασφάλιση του άριστου αποτελέσματος, ενώ η όλη παραγωγική διαδικασία και τα περισσότερα προϊόντα μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η VIEKAL εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα των κατασκευών σας, μέσα από τα πιστοποιημένα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αισθητική στα έργα της.

Η εταιρεία διαθέτει Σήμανση CE σε όλα της τα προϊόντα και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO, ενώ όλα τα προϊόντα που προμηθεύεται, είναι πιστοποιημένα σε Διεθνή Κοινοποιημένα Εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Γιατί να προτιμήσετε την VIEKAL

  • Ποιότητα & Αισθητική: Προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από τις καλύτερες εταιρίες του κλάδου.
  • Πιστοποίηση: Πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες, που εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα των έργων μας.
  • Εξειδίκευση: Συμβουλές και λύσεις για τη σωστή επιλογή προϊόντων, αλλά και την άψογη εφαρμογή τους από τους πλέον ειδικούς.
  • Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε τις δεσμεύσεις μας, για άμεση παράδοση και τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.
  • Value for money: Ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους και σας προσφέρονται στη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09.00 - 15.00

Τρίτη

09.00 - 15.00

Τετάρτη

09.00 - 15.00

Πέμπτη

09.00 - 15.00

Παρασκευή

09.00 - 15.00

Σάββατο

09.00 - 13.00

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

GPS:

37.9211459, 23.7303245

Τηλέφωνο:
E-mail:
Ιστός: