Για να αναζητήσετε και να βρείτε του προϊόν ή τον κατασκευαστή που σας ενδιαφέρει:

Α.  Γράψτε τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει στο αντίστοιχο πεδίο αναζήτησης. Η αναζήτηση αυτή θα παρουσιάσει όλους τους Κατασκευαστές Αλουμινίου που προσφέρουν το Προϊόν ή την Υπηρεσία ή την εταιρεία διέλασης, σε όλη τη χώρα.

Πχ. Κουφώματα αλουμινίου ή πόρτες κλπ, Alumil.

Β. Να αναζητήσετε όλους τους Κατασκευαστές που βρίσκονται σε μία περιοχή που σας ενδιαφέρει & έπειτα να φιλτράρετε την αναζήτησή σας με συγκεκριμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά

Πχ. Επιλογή περιοχής «Τρίκαλα» -> Εμφανίζονται στο χάρτη όλες οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούν την πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή σε λίστα-> Φιλτράρουμε με τον ειδικό όρο «Κάγκελα», για να βρούμε τους κατασκευαστές κάγκελων στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή.

Γ. Η αναζήτηση γίνεται και αντίστροφα Πχ  Αναζητώ το Προϊόν ή την Υπηρεσία Αλουμινίου και κατόπιν φιλτράρω με την Περιοχή που με ενδιαφέρει.

Δ. Αναζητήστε κατευθείαν τον Κατασκευαστή που σας ενδιαφέρει με την επωνυμία του.

Ε. Αναζητήστε κατασκευαστή ανάλογα με το σύστημα που χρησιμοποιεί, είτε χρησιμοποιώντας το πεδίο «Κατηγορία», που βρίσκεται σε κάθε σελίδα της πλατφόρμας, είτε χρησιμοποιώντας το slider που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα.

Αναζήτηση Κατηγορίας στο πεδίο «Search»

Αναζήτηση με το slider στην πρώτη σελίδα

Σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινήσεις για τη λειτουργία της πλατφόρμας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας