Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

H εταιρία kataskevastikh.gr έχει μία πολύχρονη παρουσία στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μία σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της τις πλέον κατάλληλες λύσεις σε οποιαδήποτε κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και απαίτηση.

Τα κουφώματα αλουμινίου των συστημάτων EUROPA, προσφέρουν στον χώρο σας ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και κατασκευastikών λύσεων.

Επίσης, η εταιρία προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως:

  • Συνθετικά κουφώματα PVC – Σήμερα αποδεικνύονται ως μία από τις πλέον έξυπνες κινήσεις όλων εκείνων που αναζητούν αξιοπιστία και άριστη αποτελεσματικότητα, σε πολύ καλές τιμές. Στην Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται αλματώδης αύξηση της ζήτησης τους, αφού παρουσιάζουν πληθώρα επιθυμητών χαρακτηριστικών.
  • Πόρτες Ασφαλείας – Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες. Στόχος μας να νιώθει ασφαλής ο πελάτης μας στον χώρο του.
  • Εσωτερικές Πόρτες – Πόρτες εσωτερικές για κάθε γούστο. Οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να “διακοσμήσουν” όμορφα ή άσχημα τον χώρο σας.
  • Αντικωνωπικά Συστήματα – Σήτες κάθετες κίνησης, οριζόντιας κίνησης ή συρόμενες, ανοιγόμενες πόρτες ή σταθερά τελάρα, plisse απλές ή με ερπύστρια.
  • Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας – Είναι ένας από τους πιο απλούς αλλά ταυτόχρονα και πιο αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας των χώρων από παραβιάσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε πόρτες όσο και παράθυρα και αποτελούν μια παραδοσιακή λύση, με διαχρονική αξία, καθώς απαιτούν ελάχιστη ως μηδαμινή συντήρηση και προσφέρουν ασφάλεια. Είναι ιδανικά για εξοχικά, τα σπίτια μας αλλά και διάφορους επαγγελματικούς χώρους, από γραφεία έως καταστήματα.
  • Ειδικές κατασκευές, όπως πέργολες αλουμινίου, κάγκελα inox, ασφάλειες κουφωμάτων, ρολά, αυλόπορτες, γκαραζόπορτες κλπ
  • Ανακαίνιση σπιτιού, κατοικίας, διαμερισμάτων – Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει, θα σεβαστεί όλες τις επιθυμίες σας και θα σας βοηθήσει να τις πραγματοποιήσετε; Αν ναι, ζητήστε να ενημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης, καθώς και για τις υπηρεσίες της kataskevastikh.gr.

Επαφή: Γιώργος Σωτηρόπουλος, τηλ. 6982444100

Βίντεο – Αντικατάσταση κουφωμάτων

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 18.00

Τρίτη

08.00 - 18.00

Τετάρτη

08.00 - 18.00

Πέμπτη

08.00 - 18.00

Παρασκευή

08.00 - 18.00

Σάββατο

08.00 - 15.00

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Εφέσου 34, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια

GPS:

38.039578693218, 23.738395763793

Τηλέφωνο: