Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Η επιχείρηση ALTOC – Τοκμακίδης Γιώργος, με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 2005, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον σχεδιασμό, προμήθεια, κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου. Η έδρα μας βρίσκεται στο 1ο χλμ Ρόδου – Αεροδρομίου στην Ρόδο και δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νησί της Ρόδου και στα γύρω νησιά της Δωδεκανήσου.

Κατασκευάζουμε εξ’ αρχής οποιοδήποτε κούφωμα αλουμινίου, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Αξιοποιούμε στο έπακρο όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να σας προσφέρουμε οικονομία και ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου που τοποθετούμε διαθέτουν πιστοποιήσεις (CE, ISO) και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων αλουμινίου της Ελλάδος. Τα προφίλ που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα τόσο σε επίπεδο θερμομόνωσης όσο και ηχομόνωσης.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να σχεδιάσουμε από την αρχή τα κουφώματα αλουμινίου που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σας, όσο και στον προϋπολογισμό σας. Συνδυάστε μαζί μας την απόκτηση νέων κουφωμάτων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές με την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνέπεια. Επιπλέον αναλαμβάνουμε SERVICE και ΕΠΙΣΚΕΥΗ σε όλες τις πόρτες, παράθυρα και ρολά αλουμινίου.

Τοποθετούμε και επισκευάζουμε παντός είδους σήτες (συρόμενες, κάθετης κίνησης, πλισέ, ανοιγόμενης πόρτας κλπ) εξασφαλίζοντας άνεση και προστασία από κουνούπια και έντομα.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες και κάθε είδους ρολά βαρέως τύπου για την οικία ή την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια στον χώρο σας. Επίσης επισκευάζουμε κάθε τύπο ρολού καθώς και την μετατροπή χειροκίνητων ρολών σε ηλεκτρικά, με τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Ένα ίσως από τα μεγαλύτερα προνόμια που απολαμβάνετε μαζί μας, είναι η δυνατότητα που έχετε να μας αναθέσετε και οποιαδήποτε κατασκευή σιδήρου επιθυμείτε. Κατασκευάζουμε για εσάς ειδικές κατασκευές σε αυλόπορτες από σίδερο μασίφ, αλουμίνιο, inox και deck. Επίσης αναλαμβάνουμε κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σιδερένιες σκάλες, σιδεριές παραθύρων, πατάρια, αίθρια, ντουλάπες αλουμινίου, βιτρίνες καταστημάτων, ειδικά σιδερένια έπιπλα, πέργκολες, περιφράξεις κ.α.

Αναβαθμίζουμε τα παλιά κουφώματα, μετατρέποντας τα μονά τζάμια σε διπλά και αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ράουλα, τσιμούχες, λάστιχα κουφωμάτων, κλειδαριές και ότι αφορά την καλή λειτουργία των κουφωμάτων σας.

Φόρμα επικοινωνίας