Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Η εταιρεία μας ALSTAR ιδρύθηκε το 1982 και διευθύνεται από τον κ. Μιχάλη Σαρρή. Έχουμε πολυετή εμπειρία 40 ετών στο σχεδιασμό και τη δημιουργία στα ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η μοναδική ποιότητα που μας χαρακτηρίζει, η πολυετής πείρα μας, το άψογο σέρβις, η απόλυτη ειλικρίνια και συνέπεια απέναντι στον πελάτη, τα λεπτομερή συμφωνητικά και ο σύντομος χρόνος παράδοσης, μας έχουν φέρει στην κορυφή των κατασκευαστών της αγοράς! Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην αισθητική, την εργονομία και τον σωστό σχεδιασμό των προϊόντων μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι η πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο. Επίσης με την προσεκτική επιλογή των συνεργατών και του προσωπικού μας, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αισθητικής που αντέχουν στο χρόνο. Προτείνουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μετά την τέλεια τοποθέτηση, βρισκόμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε.


Αλουμίνια στο Λυκαβηττό

 

Φιλοσοφία και στρατηγική μας είναι να επιτύχουμε την ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας, ενισχύοντας έτσι τις ικανότητες μας. Η εταιρία μας πραγματοποιεί έρευνες και συμμετέχει σε μια πληθώρα πρωτοβουλιών, για να εξελιχθεί περαιτέρω και να συνεισφέρει στην κοινωνία. Αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα έχουν μεγαλύτερη προσέγγιση στον πελάτη μας. Επιπλέον, οι προσπάθειές μας εκτείνονται πέρα από την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε άριστο SERVICE και εξυπηρέτηση. Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, γιατί παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Alstar – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Συστήματα αλουμινίου αποτελεσματικής ασφάλειας και λειτουργικότητας. Διαθέτουμε πλήρη σειρά κουφωμάτων Αλουμινίου EUROPA και ALUMIL, συνθετικών κουφωμάτων Kommerling, κουφώματα Ξύλινα, με Περιμετρικούς Μηχανισμούς και Τζάμια Ενεργειακά. Επίσης Ρολά, Σίτες, Κάγκελα Πτυσσόμενα, Κάγκελα Ανοδιωμένα, Κάγκελα Σιδήρου, Γκαραζόπορτες, Αυλόπορτες, Περιφράξεις, Πόρτες Θωρακισμένες-Ασφαλείας, Πόρτες Εσωτερικές, με μοναδική ποιότητα υλικών και προσιτές τιμές. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο site μας alstar.gr

Gipfel – ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Διαθέτουμε Ιταλικά και Ελληνικά Έπιπλα Κουζίνας όπως και Ντουλάπες Συρόμενες και Ανοιγόμενες σε πάρα πολλά σχέδια, ποικιλία χρωμάτων και υλικών, Πόρτες Εσωτερικές, Πέργκολες, Δάπεδα, Ειδικές Κατασκευές & ανακαινήσεις, που καλύπτουν σίγουρα κάθε επιθυμία σας! Αυτό που πάντα μας διακρίνει είναι η επιλογή της τέλειας ποιότητας υλικών στις δουλειές που αναλαμβάνουμε.

Επαφή: Μιχάλης Σαρρής, τηλ 6973308307.

Ακολουθείστε μας στα social
Facebook
Instagram

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30-15:00

Τρίτη

8:30-14:30 & 17:00-20:00

Τετάρτη

8:30-15:00

Πέμπτη

8:30-14:30 & 17:00-20:00

Παρασκευή

8:30-14:30 & 17:00-20:00

Σάββατο

8:30-14:30

Κυριακή

-

Για ραντεβού εκτός ωραρίου, τηλ 6973308307

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ζίχνης 11 Αμπελόκηποι Αθήνα, 11527

GPS:

37.9879998, 23.7686982

Τηλέφωνο:
E-mail:
Ιστός: