Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία 40 ετών από την ίδρυση της 3Γ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ από τον Ιγνάτιο Γελαγώτη, σε συνδυασμό με τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, εξοπλισμένες με μέσα παραγωγής εξελιγμένης τεχνολογίας, παρέχουμε στον καταναλωτή, ότι καλύτερο και πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η αγορά συστημάτων αλουμινίου.

Συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως: ALUMIL (προφίλ αλουμινίου), ROTO & G-U (μηχανισμοί κλειδώματος), SOMFY (αυτοματισμοί), SAINT GOBAIN (υαλοπίνακες), παράγουμε πιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα κατασκευής, μεγάλη αντοχή στον χρόνο, μέγιστη ασφάλεια, άψογο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της 3Γ, αποτελεί εγγύηση ακόμη και για την πιο απαιτητική και εξειδικευμένη κατασκευή που θα του ζητηθεί, πάντα με την συνοδεία της πιστοποιημένης ποιότητας, από τους μεγαλύτερους διεθνής οργανισμούς.

Φιλοσοφία μας, η αδιάκοπη προσπάθεια άμεσης κάλυψης των αναγκών των πελατών μας, εκσυγχρονίζοντας τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό και παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και της σύγχρονης δόμησης.

Επισκεφτείτε την έκθεση μας και να δείτε από κοντά τα κουφώματα που κατασκευάζουμε, καθώς και να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτά.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 16.00

Τρίτη

08.00 - 16.00

Τετάρτη

08.00 - 16.00

Πέμπτη

08.00 - 16.00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Βεργίνας & Αγ.Ιωάννη 1, Αγ. Δημήτριος

GPS:

37.9273848, 23.719665

Τηλέφωνο: