Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

EXALCO: Συρόμενο – ανασηκώμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Albio 256 Thêa

EXALCO: Συρόμενο – ανασηκώμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Albio 256 Thêa
κουφώματα & χρήση

Το συρόμενο σύστημα Albio 256 Thêa της EXALCO αποτελεί ένα από τα μοναδικά μίνιμαλ συρόμενα – ανασηκώμενα συστήματα, το οποίο προσφέρει ιδανική στεγάνωση χάρη στη χρήση ελαστικών από EPDM. Διαθέτει μίνιμαλ όψη με ενσωμάτωση της κάσας στον τοίχο περιμετρικά του συστήματος, ορατό προφίλ 45 χιλ. και στενό γάντζο ορατής επιφάνειας μόλις 42 χιλ.

Σε επίπεδο ενεργειακής απόδοσης, παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές θερµοπερατότητας µε Uw=1,15 W/m2K (µε Ug= 0,6 W/m2K). Ενσωματώνοντας την κάσα στο δάπεδο, το κούφωμα γίνεται συνεπίπεδο εσωτερικά και εξωτερικά.

Για το Albio 256 Thêa έχει μελετηθεί ένα ειδικό σύστημα απορροής που δίνει τη δυνατότητα στο νερό να απορρέει και από την εσωτερική πλευρά του κουφώματος, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία.

Επιπλέον διαθέτει έναν ειδικό ανασηκώμενο – συρόμενο (Hebe Shiebe) μηχανισμό κύλισης που επιτρέπει υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού το κάθε φύλλο που κινεί μπορεί να έχει βάρος έως 250kg.

Με το Albio 256 Thêa είναι δυνατή η κατασκευή όλων των τυπολογιών συρόμενου συστήματος. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του νέου συστήματος της EXALCO είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα το δάπεδο να είναι συνεπίπεδο μόνο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, καθιστώντας το ιδανικό για την αντικατάσταση υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Albio 256 Thêa

  • Ορατή επιφάνεια γάντζου: 42 χιλ.
  • Ορατή επιφάνεια προφίλ φύλλου: 45 χιλ.
  • Μέγιστη συρόμενη επιφάνεια: 6 τ.μ.
  • Μέγιστη επιφάνεια σταθερού: 6 τ.μ.
  • Μέγιστο βάρος φύλλου: 250 Κιλά
  • Πάχος υάλωσης: έως 36 χιλ.