Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ALUMIL SMARTIA S67 PHOS: Το καινοτόμο ανοιγόμενο κορυφαίας αισθητικής!

ALUMIL SMARTIA S67 PHOS: Το καινοτόμο ανοιγόμενο κορυφαίας αισθητικής!
κουφώματα & χρήση

Το ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA S67 PHOS της ALUMIL διακρίνεται για την minimal αισθητική του και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για παράθυρα υψηλής αισθητικής που επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού.

Η έκδοση PHOS διαθέτει κρυφό φύλλο με ορατό πλάτος αλουμινίου 72 χιλ. και επιτρέπει δίφυλλες κατασκευές με στενό μπινί στα 109 χιλ. Επιπλέον, υποστηρίζει τη δυνατότητα εφαρμογής κρυφών μεντεσέδων. Εκτός από την υψηλή αισθητική το σύστημα διαθέτει εντυπωσιακές επιδόσεις, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim.

Διατίθενται τρεις διαφορετικές ενεργειακές εκδόσεις, με την HI έκδοση να επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης με Uw=1,31 W/m²K, για διαστάσεις κουφώματος 1,5 x 2,2 μ., με Ug=1,0 W/m²K και ψ=0,035 W/mK.

Όμως οι υψηλές επιδόσεις του συστήματος δεν σταματούν μόνο στη θερμομόνωση. Το SMARTIA S67 PHOS έχει επιτύχει εξαιρετικές πιστοποιημένες επιδόσεις και για ανεμοπερατότητα (Κλάση 4), υδατοστεγανότητα (E1200, 8A) και αντοχή στην ανεμοπίεση (Κλάση C3).

Αποτελεί μόνιμο στόχο της ALUMIL να παρέχει συστήματα υψηλής αισθητικής με εξαιρετικές, πιστοποιημένες επιδόσεις. Το SMARTIA S67 PHOS αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία