Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ALFA ALUMINIUM: Βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου

ALFA ALUMINIUM: Βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου
κουφώματα & χρήση

Η εταιρεία ALFA ALUMINIUM παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα προϊόντα δόμησης και φροντίζει να εμπλουτίζει αναλόγως τη γκάμα της. Οι βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου είναι μία σύγχρονη τάση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και φυσικά η δυναμική εταιρία δεν θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει τη δική της λύση.

Η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου της ALFA είναι ένα σύγχρονο, ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν σε αρμόνια με τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές τάσεις. Έχει δυνατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0° έως 135°, για την παροχή βέλτιστης σκίασης ανάλογα με τις συνθήκες. Διατίθεται σε τυποποιημένες αλλά και σε επιθυμητές διαστάσεις, βάσει των αναγκών του εκάστοτε έργου. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης αυτοματισμού για την κίνηση, προσφέροντας αθόρυβη περιστροφή των περσίδων.

Πέρα από την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου της ALFA διαθέτει πρωτοποριακό σύστημα απορροής υδάτων, το οποίο προσφέρει πλήρη στεγάνωση έναντι της βροχής.

Η βιοκλιματική πέργκολα της ALFA έρχεται να πλαισιώσει τη γκάμα της εταιρείας στα συστήματα εξωτερικής σκίασης, προσφέροντας περαιτέρω επιλογές στον επαγγελματία συνεργάτη αλλά και τον τελικό χρήστη.

 

Η νέα πέργκολα της ALFA προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0° έως 135°

Η νέα πέργκολα της ALFA προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0° έως 135°