Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρεία TEXNALCO Μ. ΡΗΓΟΣ – Α. ΒΙΔΑΛΗΣ ΟΕ, με 25 και πλέον χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο των κουφωμάτων, αποτελεί το επιστέγασμα μιας πολύχρονης δημιουργικής και δυναμικής πορείας στο χώρο των οικοδομικών δραστηριοτήτων της Τήνου, έχοντας εγγράψει στο ενεργητικό της κατασκευές σε μερικά από τα σημαντικότερα κτήρια του νησιού.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 700 τμ, με πλήρη σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αποθηκευτικό και εκθεσιακό χώρο, μπορεί να υλοποιήσει οποιοδήποτε απαιτητικό έργο. Το προσωπικό της διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο χώρο των κουφωμάτων. Με υψηλών προδιαγραφών κουφώματα αλουμινίου, PVC και ξύλου, με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές πιστοποιήσεις ενεργειακά και υβριδικά συστήματα παραδοσιακού και μοντέρνου σχεδιασμού, καλύπτει όλο το φάσμα και ανάγκες τις αγοράς.

Μάλιστα, με αποκλειστικές συνεργασίες, παροχή υψηλών υπηρεσιών, ολοκληρωμένο σέρβις και συνεχή ενημέρωση προς τους πελάτες για καθετί νέο που κυκλοφορεί, η TEXNALCO κατορθώνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Διατηρεί συνεργασία με τις αντιπροσωπείες κουφωμάτων αλουμινίου: ALUMIL, EUROPA, ETEM, SCHUCO, με τις γερμανικές και ιταλικές εταιρείες PVC κουφωμάτων VΕKA, FINSTRAL, SCHUCO, KOMMERLING, ALUPLAST, καθώς και αποκλειστική αντιπροσώπευση και συνεργασία με το εργοστάσιο ξύλινων κουφωμάτων TSIGAS. Η εταιρία TSIGAS κατασκευάζει παραδοσιακά και μοντέρνα ξύλινα κουφώματα διεθνών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας εγγυημένη κορυφαία ποιότητα λειτουργικότητα και αισθητική.

Με τα παραπάνω, η TEXNALCO ΡΗΓΟΣ-ΒΙΔΑΛΗΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί στους τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών της, προσφέροντας κουφώματα ιδιαίτερης κατασκευής και σχεδίασης, απόλυτα εναρμονισμένα με τις τάσεις τις σύγχρονης τοπικής αρχιτεκτονικής.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή υψηλής ποιότητας κουφωμάτων. Παρέχει πόρτες, ενεργειακά παράθυρα, παντζούρια και ρολά, από PVC, αλουμίνιο και ξύλο, καθώς και αίθρια, γκαραζόπορτες και κάγκελα. Όλα τα προϊόντα της πληρούν υψηλές προδιαγραφές, καλύπτουν κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική απαίτηση και έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας, εξασφαλίζουν:

  • Θερμομόνωση και εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης
  • Υψηλή ηλιοπροστασία και ηχομόνωση
  • Στεγανότητα στον αέρα και στη βροχή
  • Προστασία και ασφάλεια
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • Συνθήκες άνεσης & αισθητικής-ομορφιά & αντοχή στο χρόνο
  • Πιστοποιημένη ποιότητα από τα μεγαλύτερα διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-17:00

Τρίτη

09:00-17:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-17:00

Παρασκευή

09:00 - 14:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Επαρχιακή Οδός Τριπόταμου - Καλλονής, Τήνος 842 00

GPS:

37.605108670248, 25.142822862891

Τηλέφωνο:
Ιστός:

-