Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρία TechniKal ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Αθ. Νικολή, απόφοιτο της Σχολής των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου τα τελευταία 15 χρόνια.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα δύο σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, τον πρώτο στο Μαρούσι επί της Λεωφ. Κηφισίας 145 και τον δεύτερο στην Γλυφάδα επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 26.
Και στους δύο αυτούς χώρους εκτίθενται τα περισσότερα συστήματα της ALUMIL, τα supreme συστήματα, ρολλά αλουμινίου ALUMIL, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες. Οι εκθέσεις βρίσκονται ανάμεσα στους 15 εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα , οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως showrooms συστημάτων SUPREME.

Στον κατασκευαστικό χώρο επί της Λεωφ. Τατοίου 92 στις Αχαρνές η κατασκευή των προϊόντων πραγματοποιείται με τα κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα της εταιρίας EMEGGI, όπως τα πριόνια κοπής των προφίλ αλουμινίου, τις ειδικές πρέσσες αέρος , γωνιάστρα για καλύτερη συνδεσμολογία των κατασκευών και λοιπό εξοπλισμό εργαλείων, απαραίτητων για την σωστή τοποθέτηση των κατασκευών της.
Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2000 και το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής, υλοποιούν άριστες ολοκληρωμένες κατασκευές που παραδίδονται συσκευασμένες έτοιμες για τοποθέτηση, από τα εξειδικευμένα συνεργεία. Έτσι η οργάνωσή μας δίνει ευελιξία στην παραγωγή, ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης, απόλυτο έλεγχο στο παραγόμενο προϊόν και προσεγμένη τοποθέτηση.

Η TechniKal ΑΕΒΕ έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα, πλήθος και ποικιλία έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε ο,τι αφορά το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας τους. Έχει δοκιμαστεί και επιτύχει τα καλύτερα των αποτελεσμάτων, κατασκευάζοντας έργα με την εφαρμογή όλης της γκάμας συστημάτων αλουμινίου που διαθέτει η ALUMIL, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας της.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
  Συστήματα κουφωμάτων ALUMIL
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Υαλοπετάσματα
  Πτυσσόμενες Πόρτες
  Περσίδες
  Αίθρια
  Επενδύσεις Κτιρίων
  Πέργολες
  Ρολά – Παντζούρια
  Κάγκελα
  Πόρτες Εισόδου
  Εσωτερικές Πόρτες
  Συστήματα Security
  Σήτες
  Υαλοπίνακες
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
  TUV HELLAS CERT EN ISO 9001:2000
  Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου SEKA Q SUSTEMS 2007
  Ελληνικό Κέντρο Ανάπτυξης Αλουμινίου ΕΚΑΝΑΛ
  ALUMIL SA πιστοποίηση εξουσιοδοτημένου συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών
  ALUMIL SA πιστοποίηση CE
  ALUMIL πιστοποίηση εκπαίδευσης κατασκευαστή των προιόντων ALUMIL
 • ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
  Διευθύνων Συμβ/λος: Νικόλαος Νικολής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-17:00

Τρίτη

09:00-17:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-17:00

Παρασκευή

09:00-17:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λ. Βουλιαγμένης 26, ΤΚ 16675, Γλυφάδα

GPS:

37.8834124, 23.7520303

Τηλέφωνο: