Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρεία TECHNICAL PAPAGEORGIOU ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1990 από τον Γεώργιο και Δημήτριο Παπαγεωργίου με κύριο αντικείμενο την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων, κουφωμάτων αλουμινίου και συναφών κατασκευών.

Στεγάζεται σε ιδιοκτήτες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3000m² οι οποίες βρίσκονται σε οικόπεδα συνολικής έκτασης 15000m² στο 4 χλμ. Αιδηψού – Ιστιαίας στην περιοχή Άγιος στην Βόρεια Εύβοια. Οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν ολοκληρωμένα τις ανάγκες της εταιρείας για την παραγωγή, την αποθήκευση καθώς και την στέγαση εκθεσιακού χώρου και διοικητικών υπηρεσιών.

Technical Papageorgiou

Η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή προϊόντων, την αποξήλωση των παλαιών κατασκευών καθώς και την τοποθέτηση των νέων.

Στο εργοστάσιο λειτουργούν ξεχωριστά υπερσύγχρονα τμήματα αποθήκευσης πρώτων υλών, κοπής, μονταρίσματος, τοποθέτησης μηχανισμού, και κατασκευής υαλοπινάκων με ηλεκτρονικά μηχανήματα CNC. Παράλληλα με την ερεύνα και τον συνεχή εκσυγχρονισμό, του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της, την συμμετοχή σε σεμινάρια και την επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση του προσωπικού της έχει διευρύνει σημαντικά τους τομείς παραγωγής και την προσθήκη νέων προϊόντων και εφαρμογών.

Τέλος η επιχείρηση με τους συνεχόμενους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που διαθέτει αναλαμβάνει κατασκευές σε δημοσιά κτήρια όπως σχολεία καθώς επίσης συμμετέχει και στο πρόγραμμα εξ οικονομήσει κατ’ οίκον.

Διαθέτει τα προϊόντα και προς χονδρική πώληση καθώς επίσης τοποθέτηση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών.

Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της ELVIAL και διαθέτει CE και ISO9001. Επίσης έχει Πιστοποίηση Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη της Rehau Γερμανίας.

Οι τομείς που έχει ως αντικείμενο είναι :

  • Κουφώματα (πόρτες & παράθυρα) αλουμινίου – PVC
  • Ρολά ηλεκτρικά – χειροκίνητα, ρολά γκαραζόπορτας οικίας και καταστημάτων
  • Υαλοπίνακες θερμομονωτικοί (διπλή υάλωση – διπλή υάλωση και ενεργειακά τζάμια), υαλόθυρες καταστημάτων ανοιγόμενες – συρόμενες και τύπου φισούνας (σπαστές) όπως επίσης και βιτρίνες καταστημάτων
  • Κάγκελα αλουμινίου τύπου inox
  • Ειδικές κατασκευές, υαλοπετάσματα, αίθρια, κατασκευές μικρών κτιρίων
  • Συναρμογή αυτοματισμών όπως μοτέρ ανεμόρια και διάφορους αυτοματισμούς σε ρολά και γκαραζόπορτες

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 16.00

Τρίτη

08.00 - 16.00

Τετάρτη

08.00 - 16.00

Πέμπτη

08.00 - 16.00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

4ο χμ. Εθνικής οδού Αιδηψού – Ιστιαίας ΤΚ 34300 Άγιος

GPS:

38.8591927, 23.045529

Τηλέφωνο:
Ιστός: