Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Η κατασκευαστική εταιρία ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ που ιδρύθηκε το 1989 στην Ρόδο, είναι μια μεταποιητική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών και συμβατικών κουφωμάτων αλουμινίου, σύμφωνα με τις ποιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές, εξελισσόμενη διαρκώς σε νέα προϊόντα, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

Στόχος μας είναι η διάθεση στην αγορά ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου που βοηθούν στην αισθητική, την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την θερμομόνωση των κτηρίων. Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες παραγωγούς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κουφώματος, εγγυάται ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

Παράγουμε κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων, ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, περιστρεφόμενα, ανασυρόμενα, συμβατικά και ενεργειακά, σε όλα τα σύγχρονα χρώματα και απομίμησης ξύλου. Επίσης κατασκευάζουμε κάγκελα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, αίθρια, πόρτες ασφαλείας και μεταλλικές κατασκευές (πόρτες κάγκελα, σκάλες, στέγαστρα κλπ.).

Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, θερμομόνωσης, στεγανότητας και διαθέτουν πιστοποίηση CE.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές των εταιρειών Alumil και Etem.

Υψηλές υπηρεσίες για τον πελάτη

Με μία επίσκεψη στον χώρο σας μπορούμε να σας δώσουμε τεχνικές πληροφορίες και τις σωστές λύσεις για την επιλογή του κατάλληλου κουφώματος.

  • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή τους.
  • Την διαδικασία εργασιών πριν και μετά την τοποθέτησή τους.
  • Την κατάλληλη διάσταση-αναλογία.
  • Την επιλογή κατάλληλου υαλοπίνακα.
  • Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου κουφώματος.
  • Την διαδικασία χτισίματος, ώστε τα ανοίγματα που θα γίνουν να είναι κατάλληλα να υποδεχθούν το κούφωμα των απαιτήσεων σας.
  • Εφαρμογή αυτοματισμών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα συμβατικά ή θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια που τοποθετούνται αυθημερόν και καλύπτουν όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής με το ελάχιστο δυνατό κόστος και χωρίς μερεμέτια. Επίσης απομακρύνουμε τα παλιά σας κουφώματα σεβόμενοι πάντα τον χώρο σας.

Πρόσωπο επαφής: Γιάννης Καμπούρης, τηλ. 6944602659

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 15:00

Τρίτη

09:00 - 15:00

Τετάρτη

09:00 - 15:00

Πέμπτη

09:00 - 15:00

Παρασκευή

09:00 - 15:00

Σάββατο

09:00 - 15:00

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

1ο χλμ Λεωφόρου Τσαϊρίου - Αεροδρομίου, 85100 Ρόδος - Τσαΐρι

GPS:

36.372502458847784, 28.186610341072083

Τηλέφωνο: