Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η επιχείρησή “Καλλέργης” η οποία εδρεύει στην Πάρο, δραστηριοποιείται από το 2004 με σιδηροκατασκευές, αλουμινοκατασκευές και κουφώματα pvc, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την οικία, το εξοχικό σας αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα pvc, γκαραζόπορτες και αυτοματισμούς αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Πάρο και την Αντίπαρο τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους. Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

Η δραστήριότητά μας περιλαμβάνει:

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Το σίδερο σαν υλικό μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε παντός τύπου κατασκευές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός ασφαλούς αλλά και καλαίσθητου δομικού αποτελέσματος. Η επιχείρησή μας έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και ένα μοναδικό αποτέλεσμα, μπορεί να αναλάβει και να σας προσφέρει μοναδικές σιδηροκατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε οικονομικές τιμές. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ειδικές κατασκευές ανάλογα τις απαιτήσεις σας καθώς και με σχέδια αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Με σεβασμό στην αισθητική και στο σχεδιασμό που εξυπηρετούν την ποιότητα ζωής, καθώς και την εφαρμογή καινοτομιών, η επιχείρησή μας και το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούν να σας προτείνουν εγγυημένες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του αλουμινίου, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται για να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου, επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη γκάμα των κορυφαίων συστημάτων αλουμινίου της ΕΤΕΜ.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
Στην εποχή μας τα συνθετικά κούφωμα – pvc αποτελούν μία σημαντική επιλογή για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι 100% ανακυκλώσιμα, ενώ χαρακτηρίζονται για τον υψηλό δείκτη θερμομόνωσης, καθώς και τη μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο. Επιπλέον, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, ενώ αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα μέσα από την επιλογή ευρείας ποικιλίας χρωμάτων που παρέχουν. Η επιχείρησή μας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, κατασκευάζει και τοποθετεί συνθετικά κουφώματα – pvc υψηλής αντοχής και αισθητικής που μπορούν να ικανοποιήσουν με συνέπεια τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Επαφή: Καλλέργης Νικόλαος, τηλ. 6977776602

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09.00 - 15.00

Τρίτη

09.00 - 15.00

Τετάρτη

09.00 - 15.00

Πέμπτη

09.00 - 15.00

Παρασκευή

09.00 - 15.00

Σάββατο

09.00 - 15.00

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Παροικία, Πάρος Κυκλάδων, 84400

GPS:

37.085741224583, 25.148850072549

Τηλέφωνο: