Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Στην Glavas-Systems, αναγνωρίζοντας την ανάγκη και θέληση του πελάτη για την εξοικονόμηση ενέργειας, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, υψηλής ποιότητας και αισθητικής , για κάθε είδους αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Παράλληλα, εμπορευόμαστε και τοποθετούμε συνθετικά κουφώματα (PVC) υψηλών προδιαγραφών .

Υπηρεσίες

Στην ΓΚΛΑΒΑΣ Α.Ε , μετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου , έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται . Έτσι κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε οποιονδήποτε επιθυμητό χρωματισμό και για κάθε είδους εφαρμογές. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της ΓΚΛΑΒΑΣ Α.Ε. είναι ότι η επαφή γίνεται απ’ ευθείας με τον άνθρωπο που κατασκευάζει τα κουφώματα και είναι υπεύθυνος για κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Από την μελέτη, στην κατασκευή και τοποθέτηση, την αντικατάσταση, αλλά και στην τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Μελέτη

Η σωστή μελέτη της παραγγελίας σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’ αυτό και φροντίζουμε από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας. Η πρόταση μας αφορά τον τύπο και το υλικό των κουφωμάτων τα οποία διακρίνονται σε ανοιγόμενα ή συρόμενα, συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα , ρολά ή παντζούρια.

Αντικατάσταση

Η ΓΚΛΑΒΑΣ Α.Ε αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων (ξύλινων ή αλουμινίου παλαιάς τεχνολογίας ) με τα νέα ενεργειακά συστήματα συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού , ενώ παράλληλα αυξάνεται η θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους. Για να μην μένει χώρος ‘’ανοικτός’’. Φροντίζουμε η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων να ολοκληρώνεται εντός μιας ημέρας ή στους εκάστοτε προβλεπόμενους χρόνους. Το κόστος αποξηλώσεως των παλαιών κουφωμάτων παρέχεται δωρεάν. Με το πέρας των εργασιών, απομακρύνονται σκόνες και μπάζας (σε χώρο υπόδειξης σας, κατόπιν συνεννόησης ) και ο χώρος παραδίδεται καθαρός.

Συντήρηση/Service

Να έχετε πάντα υπόψη πως ο τακτικός έλεγχος και κυρίως η έγκαιρη επέμβαση οπού χρειάζεται προστατεύει το κούφωμα σε βάθος χρόνου. Για αυτό και από την αρχή της εγκατάστασης των κουφωμάτων θα σας δώσουμε οδηγίες για την σωστή λειτουργία και το σωστό περιοδικό καθαρισμό των κουφωμάτων σας. Εάν εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, τα κουφώματα σας βρεθούν σε μη αποδεκτή κατάσταση  για λογούς που δεν οφείλονται στην κακή χρήση τους, θα σας τα επισκευάσουμε χωρίς καμία δίκης σας επιβάρυνση.

Τεχνική Υποστήριξη

Μετά από επίσκεψη στο χώρο σας , γίνεται εκτίμηση της ζημιάς και στην συνέχεια ενημερώνεστε για την διαδικασία της επισκευής και το κόστος εργασίας.

Ενδεικτικά μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

 • Αντικατάσταση στα ροδάκια συρόμενων κουφωμάτων.
 • Αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, στις κλειδαριές συρόμενων κουφωμάτων.
 • Αντικατάσταση στους ιμάντες των ρολών, μεντεσέδες και μηχανισμούς ανοιγο-ανακλινόμενων κουφωμάτων
 • Αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που παρουσιάζεται σε κάθε κατασκευή αλουμινίου, για την αποκατάσταση της λειτουργίας και την εξασφάλιση της οικιακής σας ασφάλειας.

Η Glavas-Systems μπορεί  να αναλάβει την επισκευή των παλαιών κουφωμάτων σας μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 26950-26960.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 • ΠΑΡΑΘΥΡΑ/ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
 • ΚΑΓΚΕΛΑ
 • ΡΟΛΑ
 • ΣΚΙΑΣΤΡΑ
 • ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ
 • ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
 • ΧΡΩΜΑΤΑ
 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΓΚΛΑΒΑΣ Α.Ε,  ως οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε το 1977 με το όνομα  Σπύρος Γκλάβας, η  οποία έγινε γρήγορα γνωστή στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και σιδηροκατασκευών. Από το 1978 αντικείμενο εργασιών είναι το αλουμίνιο και οι κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου. Η επιχείρηση, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση,  πέρασε και στην δεύτερη γενιά της οικογενείας Γκλάβα Κώστα από το 1998. Ως αποτέλεσμα της ένωσης της πείρας του πάτερα και τον δυναμισμό του νεότερου είναι  η δημιουργία ενός εταιρικού προφίλ εμπιστοσύνης με έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Το πολύ καλό όνομα στον κύκλο προμηθευτών όσο και των πελατών είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά της επιχείρησης.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 16.00

Τρίτη

08.00 - 16.00

Τετάρτη

08.00 - 16.00

Πέμπτη

08.00 - 16.00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Επαρ.Οδ. Ζακύνθου -Βολίμων, Ζάκυνθος 291 00

GPS:

37.782511, 20.870191

Τηλέφωνο: