Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η Dialco με δυναμική παρουσία από το 1987 στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου, πορτών ασφαλείας και εσωτερικού χώρου, συνδυασμούς inox και κρυστάλλου, στέγαστρα σκίασης ή επικαλυμμένα, καθώς και ανοιγοκλεινόμενα, κατασκευές από μέταλλο όλων των ειδών, αυτόματους μηχανισμούς θυρών με απόλυτη ταχύτητα ξεχωριστή ποιότητα και αξιοπιστία.

Όλα τα παραπάνω κατασκευάζονται με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με εμπειρία, μεράκι και συνεχείς ελέγχους για την διασφάλιση της ποιότητας.

Προσφέρεται εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα μας. Ακόμα παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας και μετά την λήξη της εγγύησης τεχνική υποστήριξη για την άμεση λύση πιθανού προβλήματος.

Ο εκθεσιακός χώρος της εταιρείας μας στεγάζεται στην Λεωφ. Καλυβίων 141 για όσους θέλουν μια πιο άμεση επαφή με την ποιότητα που προσφέρει η Dialco.

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο φιλοξενούνται δείγματα της μεγάλης ποικιλίας της εταιρείας μας. Θα σας υποδεχθεί ένα άρτια ειδικευμένο προσωπικό,  πρόθυμο να σας λύσει όλες τις τυχόν απορίες σας και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σκοπός μας είναι μια πρώτη επαφή με την εταιρεία μας και το προσωπικό της  ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίσταση.

Η εταιρεία Dialco παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, εναρμονίστηκε με τα πλέον σύγχρονα συστήματα παραγωγής.

Σκοπός όλης αυτής της προσπάθειας είναι να διασφαλίσουμε υψηλά ποιοτικά στάνταρ, προκειμένου το τελικό προϊόν που παράγουμε να έχει σταθερά υψηλή ποιότητα.

Η εταιρεία μας, που διευθύνεται από τον Κων/νο Διαμαντή, είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής της Hbs, έχει πιστοποιηθεί από την ΤUV Rheinland και εφαρμόζουν το σύστημα έλεγχου ποιότητας, παραγωγής και τοποθέτησης κατασκευών αλουμινίου SEKA  –  Q SYSTEM 2:2007

Τα παραγόμενα προϊόντα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ώστε να φέρουν την σήμανση CE.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-17:00

Τρίτη

09:00-17:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-17:00

Παρασκευή

09:00-17:00

Σάββατο

09:00-17:00

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Κεφαλληνίας, Καλύβια Θορικού TK 190 10

GPS:

37.7996164, 23.8950266

Τηλέφωνο:
E-mail:
Ιστός: