Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο χώρο των κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου από το 1960 και παρακολουθώντας από πολύ κοντά τις εξελίξεις των συστημάτων στο χώρο των κουφωμάτων και της σκίασης και γενικά την σύγχρονη δόμηση, η εταιρία ΔΑΡΣΙΝΟΣ προσφέρει σήμερα τις πλέον κατάλληλες λύσεις σε κατασκευές και ανακαινίσεις.

Σε ένα σύγχρονο και εξοπλισμένο ιδιόκτητο εργασιακό χώρο στο 11ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γαλατά-Ναυπλίου, η εταιρία ΔΑΡΣΙΝΟΣ, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απαίτησή σας σε κουφώματα αλουμινίου, αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων, κατασκευές σιδήρου (κάγκελα, αυλόπορτες, στέγαστρα ειδικές κατασκευές κλπ). Επίσης, έχει εξειδικευτεί σε εφαρμογές σκίασης μεγάλων χώρων.

Η εταιρία σαν οικογενειακή επιχείρηση, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Δαρσινό και με τους γιούς του Δημήτρη και Γιώργο, έχει την πιο σύγχρονη και κατάλληλ λύση να σας προτείνει όσον αφορά το Αλουμίνιο – Σίδηρο – Σκίαση – Γυψοσανίδα και πολλές άλλες εφαρμογές, σε ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά κυκλοφορεί στο χώρο της οικοδομής.

Προσπαθούμε και έχουμε καταφέρει να είμαστε απολύτως συνεπείς στους χρόνους παράδοσης και σεβόμενοι πάντα τον πελάτη ανταποκρινόμαστε άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα – και μετά την παράδοση των εργασιών μας. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιοδήποτε πρόβλημά σας!

Το πεδίο των δραστηριοτήτων μας:

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
  Συστήματα κουφωμάτων EUROPA
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Ενεργειακά κουφώματα
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα αλουμινίου- σιδήρου
  Πέργολες αλουμινίου, συστήματα σκίασης
  Αντικωνωπικά συστήματα
  Ρολά αλουμινίου
  Θωρακισμένες πόρτες
  Γκαραζόπορτες
  Σιδηροκατασκευές

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 15.00

Τρίτη

08.00 - 15.00

Τετάρτη

08.00 - 15.00

Πέμπτη

08.00 - 15.00

Παρασκευή

08.00 - 15.00

Σάββατο

08.00 - 14.00

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

11ο χιλιόμετρο επαρχ. οδού Γαλατά-Ναυπλίου Πόρος Τροιζηνίας – Άγιοι Απόστολοι, 18020

GPS:

37.524305, 23.352248

Τηλέφωνο: