Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Στη σύγχρονη εποχή των υψηλών απαιτήσεων, η εταιρεία ALUMINART-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , με έμφαση στην απαράμιλλη ποιότητα και την κατάκτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων πάνω στην μελέτη-κατασκευή-εγκατάσταση και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της. Η ιστορία της ALUMINART-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ξεκινά από το 1977. Με μεράκι και σκληρή δουλειά, με εμπειρία αλλά και διαρκή κατάρτιση, η εταιρεία εξελίχθηκε έως ότου σήμερα να είναι πρωτοπόρος στην αγορά. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Καινούργιο Τριχωνίδας, συνολικής έκτασης 1.100m² φιλοξενούν παραγωγή, έκθεση-γραφεία και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό όπου δίνουν στην εταιρεία μας τη δυνατότητα να αναλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο όγκο ταυτόχρονων ποιοτικών εργασιών.

Η εταιρεία αναλαμβάνει έργα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας ,στη Λευκάδα και στην Αθήνα. Χάρις στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του εργατικού μας δυναμικού, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε τόσο μικρά όσο και μεγάλα έργα. Στο πρακτικό μας έχουμε ένα σύνολο από επιτυχημένες συνεργασίες, τόσο με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες (δημόσια έργα-πολυκατοικίες) όσο και με μικρά ιδιωτικά έργα (κατοικίες-επαγγελματικοί χώροι). Το μυστικό της επιτυχίας μας βρίσκεται στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας πιστοποιημένα κατά CE και τη βαθιά γνώση της αγοράς και των αναγκών της. Πάνω από όλα όμως βασιζόμαστε σε ΕΣΑΣ τους χιλιάδες πλέον πελάτες μας. Η επικοινωνία με τον πελάτη, η ελαστικότητα με βάση τις ανάγκες του και οι πάντα ανταγωνιστικές τιμές προσφέρουν σε εσάς ένα πακέτο ασυναγώνιστο. Σας περιμένουμε λοιπόν για να σας δείξουμε την τέχνη του αλουμινίου, την ALUMINART.

Με την οικονομική ύφεση να πλήττει το σύνολο της κοινωνίας, νέες ιδέες και καινοτομίες μπαίνουν στην καθημερινότητα μας. Το ενεργειακό αποτύπωμα ενός κτηρίου, δηλαδή το πόση ενέργεια χρειάζεται σε καθημερινή βάση, είναι ίσως η πιο σημαντική. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι ο πιο άμεσος και οικονομικός τρόπος να μειώσουμε το πάγιο κόστος ενός κτηρίου, χωρίς να προβούμε σε ριζικές αλλαγές.

Μέσα σε αυτο το πλαίσιο η ALUMINART προσφέρει ένα σύνολο από προϊόντα αλουμινίου όπως :

  • ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  • ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ
  • ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 16.00

Τρίτη

08.00 - 16.00

Τετάρτη

08.00 - 16.00

Πέμπτη

08.00 - 16.00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

1ο χλμ Καινούργιου - Παναιτωλίου Καινούργιο Αγρινίου, 30005

GPS:

38.600857911215, 21.475709177985

Τηλέφωνο:
Ιστός: