Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
header-image

Η εταιρεία Alumin Smart Line δραστηριοποιείται από το 1980 στον χώρο των κατασκευών και κουφωμάτων αλουμινίου για την παροχή πληθώρας λύσεων για κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας επιλέγουμε σύγχρονα προϊόντα και ακολουθούμε όλες τις καινοτόμες εξελίξεις, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό ακριβώς που ζητούν για τον χώρο τους.

Εξειδικευόμαστε στην προμήθεια και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, κάγκελων, εσωτερικών πορτών και θωρακισμένων πορτών ασφαλείας. Όλα μας τα προϊόντα προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ελλάδα και την Ευρώπη με ιδιαίτερη έμφαση στους μηχανισμούς και τα κουφώματα γερμανικής τεχνολογίας.

Παράλληλα, ο άρτιος εξοπλισμός και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της Alumin Smart Line αποτελούν εχέγγυα για την ολοκληρωμένη και σωστή εγκατάσταση των κουφωμάτων και των πορτών, η οποία παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και την αποδοτικότητα των κουφωμάτων.

Βασική μας φιλοσοφία είναι να βρισκόμαστε στο πλάι των πελατών μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, κάνοντας εξατομικευμένες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις αισθητικές, λειτουργικές και εργονομικές ανάγκες, καθώς και στις προδιαγραφές ασφαλείας κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού, η αξιοπιστία, η ευελιξία, η άμεση συνεργασία με τον πελάτη και η προσήλωση στη λεπτομέρεια, αποτελούν τις κύριες αρχές μας που μας έχουν οδηγήσει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στην έγκαιρη και άριστη αποπεράτωση ακόμα και των πιο απαιτητικών έργων.

Η Alumin Smart Line είναι εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής των συστημάτων αλουμινίου Europa.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9 πμ - 18 μμ

Τρίτη

9π.μ- 2,30μ.μ & 5,30 – 9,00 μ.μ

Τετάρτη

9 πμ - 18 μμ

Πέμπτη

9π.μ- 2,30μ.μ & 5,30 – 9,00 μ.μ

Παρασκευή

9π.μ- 2,30μ.μ & 5,30 – 9,00 μ.μ

Σάββατο

9 πμ - 15 μμ

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Παναγή Τσαλδάρη 27, 17778 Ταύρος

GPS:

37.9659828, 23.7037206

Τηλέφωνο:
Φόρμα επικοινωνίας