Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η alkon – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια σύγχρονη και ευέλικτη κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων, έχοντας μία πολύχρονη παρουσία στον χώρο, άνω των τριών δεκαετιών. Σχεδιάζει και κατασκευάζει τα κατάλληλα ενεργειακά κουφώματα για κάθε απαιτητικό έργο σε όλη τη χώρα, γνωρίζοντας ότι τα κουφώματα είναι από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία στα κτίρια τα οποία διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, ανάλογα με τις κλιματικές ζώνες και τις ενεργειακές απαιτήσεις.

Είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων που πραγματοποιούνται στον κλάδο του αλουμινίου, σε νέα υλικά, τεχνικές, εξαρτήματα, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να πούμε ότι η alkon προχωρά πιο μπροστά από την εποχή, γιατί παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών, που συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Η πορεία της εταιρίας μας εξελίσσεται έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε.

Νέες κατοικίες & σύγχρονα απαιτητικά επαγγελματικά κτίρια, καθώς και αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέα, αποτελούσαν και αποτελούν τις κύριες δραστηριότητές μας. Οι άνθρωποί μας δίνουν πάντα την πλήρη προσοχή τους και κάνουν πράξη το ευ ζην που έχετε ονειρευτεί.

Από την πρώτη επίσκεψη στον δικό σας χώρο και τη μελέτη των αναγκών σας, μέχρι την υλοποίηση της πιο απαιτητικής κατασκευής, η alkon είναι κοντά σας. Τοποθετεί τα δικά σας ξεχωριστά συστήματα αλουμινίου, με την πιστοποίηση της ποιότητας της εταιρίας που διακρίνεται εδώ και χρόνια.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η alkon – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στεγάζεται σε ιδιόκτητους παραγωγικούς και εκθεσιακούς χώρους, συνολικής έκτασης 3.000 τμ. Το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου, βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Κερατέας (ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας Αττικής). Ο παραγωγικός εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και αυτοματοποιημένος, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατεργασίας, εξασφαλίζοντας πάντα το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποί μας

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται από εξειδικευμένα, συνεχώς εκπαιδευόμενα στελέχη σε όλους τους τομείς και διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, τόσο για την τοποθέτηση, όσο και για το service των έργων, προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση. Τόσο η ποιοτική όσο και η ποσοτική παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου, στηρίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση, που διακρίνει τους τεχνικούς παραγωγής της εταιρίας.

Ο εκθεσιακός μας χώρος

Ο σύγχρονος και μοντέρνος εκθεσιακός χώρος της alkon στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από κοντά τους τύπους κουφωμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες σας, περιλαμβάνει δε μεγάλη γκάμα κατασκευών αλουμινίου και όλες τις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές, που καλύπτει κάθε σχεδιαστική λύση και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8.00 – 15.00 & 17.30 – 21.00

Τρίτη

8.00 – 15.00 & 17.30 – 21.00

Τετάρτη

8.00 – 15.00 & 17.30 – 21.00

Πέμπτη

8.00 – 15.00 & 17.30 – 21.00

Παρασκευή

8.00 – 15.00 & 17.30 – 21.00

Σάββατο

9.00 – 14.30

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αγίων Σαράντα 62 & Γενναδίου, 17341 Άγιος Δημήτριος Αττικής

GPS:

37.9379336, 23.7234662

E-mail:
Ιστός: