Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

H Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε. με διακριτικό τίτλο Mparolas Aluminium Systems είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών από το 1978. Ιδρύθηκε από τον Χρήστο Ι. Μπαρόλα με έδρα της την Χαλκίδα, Εύβοιας. Έτσι σήμερα με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας και νέες ιδέες από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, εξελίσσεται και αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της. Αναλαμβάνοντας με αξιοπιστία και συνέπεια έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Διαθέτει σύγχρονη μονάδα κατασκευής, με νέα εξελιγμένα μηχανήματα, καθώς και δύο εκθεσιακούς χώρους παρουσίασης συστημάτων αλουμινίου όπου ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το συστήματα αλουμινίου που καλύπτουν της ανάγκες του. Η ποικιλία των κατασκευών που μπορεί να καλύψει, εκτείνεται από τα κουφώματα αλουμινίου έως τις πλέον σύνθετες αρχιτεκτονικές κατασκευές αλουμινίου και μέταλλου.

Κάθε έργο αποτελεί για την εταιρεία μας μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη.

Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας καθιστούν έναν από τους πιο έμπιστους, πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

#64014_25_7_18

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 16.00

Τρίτη

08.00 - 16.00

Τετάρτη

08.00 - 16.00

Πέμπτη

08.00 - 16.00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-