Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρία ΘΗΤΑΛΟΥΜΙΝ, Μασούρας Θ. & Γ. Ο.Ε. δραστηριοποιείται και ειδικεύεται με επιτυχία τα τελευταία 35 χρόνια στις κατασκευές αλουμινίου, σιδήρου και μετάλλου, με σκοπό την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, αναλαμβάνοντας παράλληλα την συνολική ευθύνη παραγωγής και τοποθέτησης αυτών.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας συμβαδίζοντας με τις τάσεις της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια, έχουν προάγει την εταιρία σε μία από τις πλέον δυναμικές και καταξιωμένες στον κλάδο κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και σιδήρου και αυτό οφείλεται στην διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει και την απαράμιλλη τήρηση των κανόνων ποιότητας των κατασκευών της, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Η εταιρία έχοντας επιλέξει τα πιστοποιημένα και επώνυμα συστήματα κουφωμάτων της EXALCO, προσφέρει στους πελάτες της λύσεις αξιόπιστες και ανθεκτικές σε πόρτες, παράθυρα, επενδύσεις όψεων και ενεργειακών κουφωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι άριστες συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τις καλύτερες εταιρίες προμήθειας πρώτων υλών αλουμινίου και μετάλλου, καθώς και ο διαρκώς ανανεώσιμος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, συμβάλλουν δυναμικά στην εξασφάλιση της ποιότητας και της άριστης λειτουργικότητας των κατασκευών της.

Η γκάμα των προϊόντων της, περιλαμβάνει:

Ανοιγόμενα κουφώματα
Τα ανοιγόμενα κουφώματα της εταιρίας είναι ιδανικά για κάθε τύπου κατασκευή και προσφέρουν κορυφαία θερμομόνωση, άριστη ηχομόνωση, απόλυτη ασφάλεια και υψηλή αισθητική στο χώρο όπου εφαρμόζονται. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ώστε να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές επιλογές και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε κτίριο καλύπτοντας το ευρύ φάσμα σύγχρονων κατασκευαστικών αναγκών ακόμα και στις αντικαταστάσεις.

Συρόμενα κουφώματα
Τα συρόμενα κουφώματα αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για σύγχρονες εφαρμογές που απαιτούν εξοικονόμηση χώρου όπου τοποθετούνται καθώς χρειάζονται το λιγότερο δυνατό χώρο για να λειτουργήσουν. Προσφέρονται σε όλες τις τυπολογίες, επιδέχονται μονό ή διπλό τζάμι, παντζούρι, ρολό και σήτα, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για τα υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης που προσφέρουν.

Προσόψεις κτιρίων – Υαλοπετάσματα
Η εταιρία κατασκευάζει και τοποθετεί προσόψεις κτιρίων Etalbond, που χρησιμοποιούνται σε κτίρια και σε ευρύτερες κατασκευές, καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες. Αποτελούνται από ελαφρά υλικά και δεν επιβαρύνουν την οικοδομή με επιπλέον βάρος, ενώ ένα ακόμα σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι ότι απαιτούν μικρή συντήρηση και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο. Επίσης, κατασκευάζει και τοποθετεί υαλοπετάσματα καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες οι οποίες προσδίδουν μία διαφορετική όψη στην αρχιτεκτονική και συνολική αισθητική του κτιρίου.

Ρολά – Γκαραζόπορτες
Η εταιρία διαθέτει μία πλήρη γκάμα εξαιρετικά ανθεκτικών ρολών ευρείας χρήσης για καταστήματα και ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και ρολά ασφαλείας κλειστού και ανοιχτού τύπου. Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα, σε οποιοδήποτε επιθυμητή διάσταση και έχουν ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Διαθέτει επίσης όλων των τύπων γκαραζόπορτες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Κάγκελα
Διατίθενται πλήθος σχεδίων καγκέλων αλουμινίου με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, που προσφέρουν αποτελεσματική ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική σε μοντέρνο ή παραδοσιακό ύφος. Η εταιρία επίσης προσφέρει λύσεις καγκέλων σιδήρου για στιβαρές κατασκευές σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και χρωμάτων.

Πόρτες ασφαλείας
Αναλαμβάνεται η κατασκευή και τοποθέτηση θωρακισμένων πορτών εισόδου, εξοπλισμένες με περιμετρικό κλείδωμα ασφαλείας, καθώς και πόρτες εσωτερικές οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν με ευκολία σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Κατασκευές σιδήρου
Η εταιρία αναλαμβάνει την δημιουργία κατασκευών από σίδηρο και inox σε επιθυμητές διαστάσεις και σχήματα, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε προσωπική απαίτηση του εκάστοτε πελάτη. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται κατασκευές κάγκελων, πορτών, σκάλες και λοιπές ειδικές κατασκευές.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Δαβάκη 4 Ζεφύρι, 134 61

GPS:

38.0707279, 23.7150444

Τηλέφωνο:
E-mail:

-

Φόρμα επικοινωνίας