Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η επιχείρηση του κ. Σμάλη ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1982 από τον κ. Σμάλη Εμμανουήλ και συνεχίζει την δραστηριότητά της μέχρι και σήμερα, συνεχιζόμενη από τον κ. Σμάλη Κωνσταντίνο, ο οποίος με άριστη τεχνογνωσία και μεράκι συνεχίζει να διατηρεί με επιτυχία την οικογενειακή επιχείρηση.

Η εταιρεία κατασκευάζει και τοποθετεί κάθε είδους κουφώματα, πόρτες εσωτερικές, εξωτερικές και ασφαλείας, παράθυρα, κάγκελα μεταλλικά, ρολά, σίτες, γκαραζόπορτες, κάγκελα αλουμινίνου , στέγαστρα, πατάρια, πέργολες, μεταλλικές κατασκευές, καθώς και παντός είδους μικρές ή μεγαλύτερες ειδικές κατασκευές για την καλύτερη ικανοποίηση των ιδιαίτερων πελατειακών αναγκών.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και τη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού. Για το λόγο αυτό παρέχουμε μια ποικιλία προϊόντων. δείχνοντας παράλληλα σεβασμό στο περιβάλλον ακολουθώντας τις πιο αυστηρές διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής.

Στην επιχείρηση ΣΜΑΛΗΣ φροντίζουμε για την ενεργειακή αναβάθμιση –ανακαίνιση του χώρου σας με συστήματα κουφωμάτων από αλουμίνιο (ALU) ή συνθετικά προφίλ (PVC) νέας τεχνολογίας.

Με ελεγχόμενη παραγωγή σε εργοστάσια που εφαρμόζουν όλα τα διεθνή και ελληνικά πρότυπα στη καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής τους, διασφαλίζουμε άριστη ποιότητα ακόμα και στη κατασκευή μεγάλων κουφωμάτων ή ειδικών κατασκευών διασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλές τιμές.

Σε συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές, εγγυόμαστε να συνδυαστεί άριστα η φωτεινότητα με την θερμομόνωση την ηχομόνωση και την ασφάλεια των κουφωμάτων στον χώρο σας, χωρίς παράλληλα να γίνει κανένας συμβιβασμός στις αισθητικές προτιμήσεις σας και όλα αυτά με πολύ προσιτό κόστος.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

09:00 - 14:30

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Γράμμου 219, 52100 Καστορία

GPS:

40.50939, 21.25365

Τηλέφωνο: