Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρία SIALUMIN – ΣΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου από το 1979, συνδυάζοντας παραδοσιακές αισθητικές και σύγχρονα μέσα παραγωγής σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εργασιακό χώρο.

Τα σύγχρονα κουφώματα της SIALUMIN αποτελούν μία από τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις αντικατάστασης κουφωμάτων. Μειώνουν σημαντικά την απώλεια θερμότητας του εσωτερικού ενός κτιρίου από το κούφωμα, εξασφαλίζοντας έτσι την μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας για θέρμανση, αλλά και ένα πιο ευχάριστο κλίμα μέσα στο κτίριο.

Εμπειρία 30 και πλέον ετών
Ο στόχος μας μεγάλος αλλά και προσιτός. Με την βοήθεια σας πάντα προτείνουμε ότι καλύτερο από τον χώρο του αλουμινίου και τα συστήματα κουφωμάτων της ALUMIL. H πολύχρονη εμπειρία μας δίνει τις σωστές λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη και εγγυάται προϊόντα και κατασκευές κορυφαίας ποιότητας, εξαιρετικής αντοχής και άψογης αισθητικής.

Όραμά μας μία πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές λύσεις. Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες και πιστοποιημένα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Έτοιμο κούφωμα και για επαγγελματίες
Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής μας, προσφέρει την δυνατότητα στους επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων, να προμηθεύονται από την εταιρία μας έτοιμο πιστοποιημένο κούφωματα για τις δουλειές τους. Για τον επαγγελματία η αγορά έτοιμου κουφώματος έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Δεν επιβαρύνεται με τη φύρα των αλουμινίων.
  • Γλιτώνει το κόστος διατήρησης του κατασκευαστικού εργαστηρίου.
  • Προσφέρει πιό ανταγωνιστικές τιμές στους δικούς του πελάτες επειδή το κόστος απόκτησης είναι πιό μικρό απο το κόστος κατασκευής του κουφώματος εάν το κατασκέυαζε ο ίδιος.
  • Μειώνει τις ανάγκες μεγάλων χώρων εγκαταστάσεων.
  • Εξοικονομώντας τον χρόνο της κατασκευής, ο επαγγελματίας μπορεί να διαθέσει περισσότερο χρόνο σε άλλες δραστηριότητες, όπως επικοινωνία με πελάτες κ.λ.π.
  • Το έτοιμο κούφωμα φέρει πιστοποίηση CE και είναι υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων.
  • Μπορούμε να διαθέσουμε έτοιμα κουφώματα με ή χωρίς τα κρύσταλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά για τις κατασκευές που σας ενδιαφέρουν επικοινωνήστε μαζί μας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08.00 - 16.00

Πέμπτη

08.00 - 16.00

Παρασκευή

08:00 - 16:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-