Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρία ΠΑΤΕΛΗΣ ιδρύθηκε από τον Πατέλη Νικόλαο το 1970 και ήδη μετρά σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου σύγχρονων συστημάτων αλουμινίου. Το 2003, η εταιρία πέρασε στη δεύτερη γενιά, τον Πατέλη Ηλία, ο οποίος διαθέτει σήμερα πολυετή εμπειρία, καθώς εργάζεται στο χώρο του αλουμινίου τα τελευταία 15 χρόνια.

Ξεκινώντας την ανοδική της πορεία με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, η εταιρεία ΠΑΤΕΛΗΣ σήμερα έχει διευρύνει τον κύκλο εργασιών της σε παντός τύπου αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Παράγει κουφώματα όλων των τύπων όπως, συρόμενα, ανοιγόμενα, ανασυρόμενα, περιστρεφόμενα, φυσούνες με ή χωρίς θερμοδιακοπή και σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής. Επιπρόσθετα, κατασκευάζει σίτες, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, παντζούρια και κάγκελα αλουμινίου, κάθε τύπου ειδική κατασκευή, πατάρια, καθώς επίσης ντουλάπες αλουμινίου εξωτερικών χώρων.

Παραγωγή

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην Αγ. Παρασκευή Αττικής. Η εταιρεία ΠΑΤΕΛΗΣ έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και την άριστη εφαρμογή των προιόντων της, επένδυσε σε σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εξιδεικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της αλλά και της εταιρείας ELVIAL AE, ώστε να ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές της. Οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καθώς τα παραγώμενα προίόντα πληρούν όλες τις απαιτήσεις για να φέρουν τη σήμανση CE .

Κατηγορίες προϊόντων στις οποίες εξειδικεύεται:

  • Πόρτες – παράθυρα
  • Ρολά – σίτες
  • Κουρμπαριστά
  • Κάγκελα όλων των τύπων
  • Υαλοπετάσματα – ειδικές κατασκευές
  • Πόρτες θωρακισμένες – εσωτερικές
  • Γκαραζόπρτες
  • Πέργκολες αλουμινίου

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Νότια Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά Πάρος, Τήνος, Μύκονος, Χίος, χωρίς έξοδα διαμονής. Παρέχει 2 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα, ενώ η μελέτη του χώρου σας γίνεται δωρεάν.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 16.00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08:00 - 16:00

Σάββατο

09:00 - 14:30

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Χίου 87, Αγ. Παρασκευή, 15343

GPS:

38.0204081, 23.8212954

Τηλέφωνο: