Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η “Εργομεταλλική – Φίλιππος Πουμπλάκης” κατέχει κυρίαρχη θέση στην χανιώτικη αγορά στον τομέα των οικοδομικών κατασκευών, ενώ εξειδικεύεται στα κουφώματα αλουμινίου και στις μεταλλικές κατασκευές. Με παρουσία από το 1995 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, έχει σαν στόχο να παρέχει στους πελάτες της συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα της “Εργομεταλλικής” εγγυώνται υψηλά αποτελέσματα σε θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και λειτουργικότητα λόγω των υλικών υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιεί, ενώ δίνει μεγάλη βάση στο σχεδιασμό και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.ergometalliki.gr δίνεται πλήρη ενημέρωση σχετικά με την παραγωγή και τη διάθεση των μεταλλικών κατασκευών και των συστημάτων αλουμινίου που σας προσφέρει.

Ψάχνουμε την καλύτερη λύση και την προσαρμόζουμε σε κάθε περίπτωση. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των παρακάτω τύπων κουφωμάτων αλουμινίου:

Ανοιγόμενα, Συρόμενα, Θερμομονωτικά ανοιγώμενα, Θερμομονωτικά συρόμενα, Θερμομονωτικά ανασηκώμενα, Σκιάδια, Θερμομονωτικά ρολά, Φυσαρμόνικες.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08.00 - 16.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Εξυπηρέτηση
Συνέπεια
Τεχνογνωσία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed