Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις, η emal φροντίζει να προπορεύεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και στις απαιτήσεις των πελατών της.

Για το λόγο αυτό, ανανεώνει συνεχώς το μηχανολογικό της εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα εξελιγμένης παραγωγής, ώστε σε συνδυασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει να έχει τη δυνατότητα υλοποίησης και της πλέον απαιτητικής κατασκευής.

Σήμερα στεγάζεται σε μία πρότυπη παραγωγική μονάδα 2.000 τ.μ. στα Οινόφυτα και διαθέτει εκθεσιακό χώρο στο Μαρούσι.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Η emal έχει αναπτύξει δικά της συστήματα κουφωμάτων που χαρακτηρίζονται από υψηλές αποδόσεις ως προς την ηχομόνωση, την θερμομόνωση, την ασφάλεια και την λειτουργικότητα.

Ένα από τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας είναι το παραδοσιακό πατζούρι αλουμινίου, που χρησιμοποιείται από δεκάδες επαγγελματίες κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα.

Η σειρά παραδοσιακού πατζουριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή παντζουριών αλουμινίου σε απόλυτη απομίμηση των παλαιών παραδοσιακών ξύλινων παντζουριών, τύπου γαλλικού ή γερμανικού, για όσους επιθυμούν άριστη ποιότητα και ανθεκτικότητα και λατρεύουν την παράδοση!

Είναι το μόνο παντζούρι στην αγορά που έχει ίδιο πλάτος σε όλα τα φύλλα και διατίθεται έτοιμο προς τοποθέτηση και σε επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων, με απόλυτη προσιτή τιμή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Ενεργειακά κουφώματα
  • Αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων
  • Πατζούρια αλουμινίου παραδοσιακά
  • Υαλοπετάσματα
  • Πόρτες ασφαλείας

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Δ/νων Σύμβουλος: Ανδρέας Μπουλελάκης, τηλ. 6985.601930

#1851_004

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-17:00

Τρίτη

09:00-17:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-17:00

Παρασκευή

09:00-17:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-