Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων Αρχοντίτσης Αντώνης, είναι η τρίτη γενιά μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών εδώ και 70 χρόνια στην περιοχή Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης. Όλα αυτά τα χρόνια, απέκτησε μία πολύτιμη εμπειρία και εμπλούτισε τις τεχνικές της γνώσεις στο σχεδιασμό, την κατασκευή πάσης φύσεως μεταλλικών κατασκευών και τα τελευταία 30 χρόνια στις εφαρμογές κουφωμάτων αλουμινίου. Σήμερα η εταιρία έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστες λύσεις και κουφώματα που ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ενεργειακή απόδοσή τους.

Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές των συστημάτων Alumil. Στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο μας, μελετούμε και κατασκευάζουμε ποιοτικά κουφώματα με τα κορυφαία συστήματα της ελληνικής αγοράς, καλύπτοντας με απόλυτη επιτυχία όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των σύγχρονων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Αν χτίζετε ή θέλετε να ανακαινίσετε την κατοικία σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις για τον χώρο σας. Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των προϊόντων μας.

Καλύπτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και κατασκευών, όπως:

  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Ρολά αλουμινίου
  • Αντικωνωπικά συστήματα
  • Πέργκολες αλουμινίου
  • Πόρτες ασφαλείας
  • Κάγκελα αλουμινίου, σιδήρου
  • Ειδικές κατασκευές

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 14:00

Τρίτη

08:00 - 14:00

Τετάρτη

08:00 - 14:00

Πέμπτη

08:00 - 14:00

Παρασκευή

08:00 - 14:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Καρά Τεπέ, 81100 Μυτιλήνη

GPS:

39.1287349, 26.544572

Τηλέφωνο:
Ιστός:

-